Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Update:                        op 30-08-2017 overleg gepleegd bij fonds OOST NL                                   met Mevr Sylvia Kortenraij

op 06-09-2017 overleg gepleegd met de gemeente betreft inleving locaties en opties voor Evers Adventure Fishing Lakes m.b.t. eventuele partners voor eventuele samen werking verband

Doe jij ook mee om onze prachtige plek te realiseren?


Evers Dak & Geveltechniek zet zich in om een uniek indoor vis- natuurpark te realiseren in het mooie Gelderse Rijnstrangen gebied. Hier kunt u binnenkort de natuurlijk omgeving en biodiversiteit ontdekken en genieten van een euforische vrijetijdsbesteding. Uiteraard is deze bijzondere locatie ook geschikt voor mindervalide mensen en de jeugd die een 2de kans verdienen. Om deze locatie tot stand te kunnen brengen zijn wij nog op zoek naar donateurs. Help u ons mee met het creëren van deze unieke locatie?


Evers Dak en Geveltechniek en het vis- en natuurpark

 Als vervend sportvisser ben ik altijd op zoek naar unieke vislocaties. Deze combinatie van activiteiten hebben mij op het unieke idee gebracht om een eigen indoor vis- en natuurpark te ontwikkelen genaamd “Evers Adventure Fishing Lakes”. Met dit concept wordt niet alleen een positieve bijdrage geleverd aan het verbeteren van de ecologische kwaliteit en biodiversiteit, maar deze locatie zal ook als waterbergende functie dienen bij hevige regenvallen in het Rijnstrangengebied.


Het park Evers Adventure Fishing Lakes

Het Rijnstrangengebied heeft een mooi en goed natuurlijk evenwicht. Hierdoor is mijn idee ontstaan. Het park zal vrij toegankelijk zijn om een wandeling te maken en te genieten van de schitterende natuurlijke omgeving. Voor de sport- en recreatievissers zullen er een vijftal vijvers uitgegraven worden. In het ontwerp komen het Jin Yang symbool en de vissen mooi naar voren.


Stimuleren en bewuster omgaan met de natuur.

Evers Adventure Fishing Lakes zal zich onderscheiden van de algemene commerciële viswateren door in samenwerking met de hengelsportverenigingen speciale dagen te organiseren. Op deze dagen zullen de mensen worden geïnformeerd en bewuster worden gemaakt van de natuur en van de zoetwatervissen in het bijzonder. Hierdoor zullen organisaties zoals, ZOZIJN en SVMEH, bij ons dagen beleven die niet alleen leuk en mooi zijn, maar zeker ook educatief. Hiermee hoopt Evers Adventure Fishing Lakes zich te onderscheiden van de standaard commerciële viswateren.


Indoor vis- en natuurplezier.

Door een overdekt viswater te realiseren kan er niet alleen ten alle tijden gevist worden, maar is deze vislocatie ook altijd toegankelijk voor mindervaliden. Tevens biedt dit ook mogelijkheden om bijvoorbeeld kinderfeestjes en bedrijfsfeesten te vieren. Maar ook teambuilding activiteiten kunnen hier worden gehouden. Het vissen kan dan worden voorafgegaan door bijvoorbeeld een wandel- speurtocht door de omgeving. Hierdoor wordt het Rijnstrangen gebied op een leuke maar zeker ook op een educatieve manier op de kaart gezet.

 

Een positieve bijdrage

Door ons te steunen worden er ook op arbeidsniveau nieuwe werkplekken gerealiseerd voor mensen met een beperking. Zij krijgen bij ons de kans zich op hun eigen niveau te ontwikkelen door zich bijvoorbeeld in te zetten in het onderhoud van het park of in de begeleiding van de kinderen en anderen die onbekend zijn met het sportvissen.

 

Met zijn allen de tanden op elkaar

Door uw donatie wordt er iets moois verwezenlijkt. Elke donatie zal worden geïnvesteerd in de “natuurtoets”. Deze wordt afgenomen door een onafhankelijk ecologisch adviesbureau welke op papier zal vastleggen dat ons project geen schade zal toebrengen aan de flora en fauna. Tevens zal, middels een onderzoek, moeten worden vastgesteld, dat de kans op archeologische vondsten op de locatie laag is. Door uw investering hopen wij dat dit op korte termijn zal worden uitgevoerd en vastgelegd. Hiervoor zullen wij u op de volgende manier belonen:

Bij een donatie van:

€ 100,00: Hiermee wordt u een koper investeerder en bent daarmee van harte welkom om in onze pre-openingsweek op onze kosten te komen vissen.

€ 250,00: Hiermee bent u een bronzen investeerder en u ontvangt bij ieder bezoek 5% korting, mag op uw verjaardag gratis vissen en bent daarmee uiteraard van harte welkom om in onze pre-openingsweek op onze kosten te komen vissen.

€ 500,00: Hiermee bent u een zilver investeerder en u ontvangt bij ieder bezoek 10% korting, mag op uw verjaardag gratis vissen en bent daarmee ook van harte welkom om in onze pre-openingsweek met 2 mensen op onze kosten te komen vissen. Tevens komt u samen met alle andere topinvesteerders op onze “wall of fame”.

€ 1000,00: Hiermee bent u een zilver investeerder en u ontvangt bij ieder bezoek 10% korting, mag op uw verjaardag gratis vissen en bent daarmee ook van harte welkom om in onze pre-openingsweek met 2 mensen op onze kosten te komen vissen. Tevens komt u samen met alle andere topinvesteerders op onze “wall of fame”.

€ 2500,00: Hiermee bent u een zilver investeerder en u ontvangt bij ieder bezoek 15% korting, mag op uw verjaardag gratis vissen en bent daarmee ook van harte welkom om in onze pre-openingsweek met 2 mensen op onze kosten te komen vissen. Tevens komt u samen met alle andere topinvesteerders op onze “wall of fame”.

Gediplomeerde opleiding gehaald bij

onze scholing zijn uitgevoerd bij tectum tevens hierbij onze diplomas behaald